Mina ja kuulsused :-)

Benjamin NetanyahuLugesin EPL-ist seda uudist Benjamin Netanyahu kohta ja korraga tuli mulle meelde kuidas ma selle härraga ninapidi kokku põrkasin – vaatamata tema turvameeste parvele.

Toimus see kui ma õieti mäletan 1999 aastal Helsingis EU IST’99 konverentsil. Nimelt oli Eesti stand täpselt Iisraeli oma vastas. Kui ma siis peale väsitavat esitluste sarja vaatamist oma nännile Eesti standi järgi läksin oli selle ees suur summ inimesi, kelledest ma pea ees läbi suruma hakkasin. Kuni vastu Benjamini kummis rinda põrkasin. Selle peale ärkasid ta turvad kes mu viivitamata eemale tirisid. Oli ju tegemist tolleaegse Iisraeli peaministriga kes tuli oma riigi standi avama. Seletamist pärast kui palju – aga selle eest peaks mul kusagil tema „valurahaks“ antud signatuuriga foto olema.

That’s it. My 15 minutes of fame 🙂

Mina ja kuulsused :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *