Mul siin sinu teemaline mure

Keskmiselt kord nädalas saan ma selliste sõnadega algava kõne või kirja. Et sihuke mure arvutiga – või mis iganes muuga – mida mina loomulikult lahendada oskavat. Mis põhjusel inimesed arvavad, et kui oled tegev IT maailmas siis automaatselt jagad arvuti hingeelu nagu vana mees? Peale viimast telefonikõnet tuletasin pingeliselt meelde, et kuna viimati arvutit lahti võtsin – vist paar aastat tagasi. Programmeerisin (kui mitte seda blogi ülespanekut arvestada mis ka paari rida häkkimist tahtis) vist umbes viis-kuus aastat tagasi. Samas pärsi ette heita ka ei saa. Eks assotsieerub kogu IT nende jaoks minu isikuga ja eks sinna ka esimene abipalve suundub.

Järgmine kord kui sõber Priidik külla palun tal süüa teha – peakokk on ju parim mees selle ala peal 🙂

Mul siin sinu teemaline mure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *