Õpetussõnu meestele

alsaudi.jpgKüsimus: Mida teha, kui naine ei kuula sõna?
Vastus: Loe koraani, mees – 4. suura 34. salm: „Mehed on naiste kaitsjad ja hoidjad, sest Allah on andnud ühele rohkem (jõudu) kui teisele ja nad peavad neid ülal oma vahenditest. Sestap, õiglane naine on andunult sõnakuulelik ja valvab (abikaasa) äraolekul, mida Allah talle on andnud valvata. Ja neid naisi, kes tunduvad sulle ebalojaalsed ja halvasti käituvad, noomi (esiteks) ja (siis) keeldu nendega voodit jagamast ja (kui miski ei aita) peksa neid (õrnasti) aga kui nad pöörduvad tagasi sõnakuulelikkusele, ära otsi nendega tüli.“

Psühhiaatrid räägivad, et on inimesi, kellele väike peks mõjub tervendavalt. Vaidlus sõnakuulmatute naiste peksmise teemal on osa islamivastasest kampaaniast. Kui Lääne teadlased julgeksid tunnistada sõnakuulmatute naiste peksmise vajadust, saaks see suure toetuse inimeste seas, kes praegu islamit kritiseerivad. Üle kogu maailma rajataks treeningusaale, kus mehed saaksid õppida oma naisi korralikult peksma, kirjutab Al-Watan.
© Jaak @ Al Saudi Kuningriik

Jumal, Sa näed ja Sa ei mürista… See Issanda loomaaed on ikka väga suur. Et mul midagi Islami usu vastu oleks aga selle naiste peksmise osa peaks ikka välja jätta.

Õpetussõnu meestele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *