Wannabe-intelligentidest

deemonid.jpgSiimu juurest alguse saanud vestlus Dan Browni raamatute ja nende väärtuste teemal viis mind ühe mõtteni, mis on märksa kohutavam kui kommentaarides nimetatud wannabe-intelligents.
Nii „Da Vinci kood“, „Digitaalne kindlus“ kui ka viimati loetud „Inglid ja deemonid“viitavad kõik ühe põhilise teemani – tegutseb salajane inimeste ühendusmis on võtnud endale eesmärgks maailmakorra muutmise ja/või muu võimusaavutamise valdava osa inimkonna üle. Kõige kohutavam selles on see,et need salajased ühendused eksisteerivad reaalselt tänases maailmas.Just nagu Browni raamatust tuttav Illuminati sekt.

Võibolla see ongi asi mis inimestes sellise huvi Browni raamatute vastu tekitab? Balanseerida fantaasia ja reaalsuse vahel värisedes tedmisest, et vähemalt osa jutust on tõsi ja meid ähvardab maailmalõpp?

Wannabe-intelligentidest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *