Tänapäevast…

Ega nüüd midagi tapvalt uut juhtunud just pole. Töö tahab tegemist ja elu elamist. Seepärast ka pole siia midagi suurt lisanud.

Steve Ballmer„Microsoft CEO Steve Ballmer vowed to „kill“ Google in an expletive-laced, chair-throwing tirade when a senior engineer told him he was leaving the company to go work for Google, the engineer claimed in court documents made public on Friday.“
Court docs: Ballmer vowed to ‘kill’ Google

Damit. Pean vist oma käitumist muutma. Pole veel kordagi laamendanud. Tõsi, ega neid minejaid ka niipalju pole olnud – vaatamata isegi Skype kutsetele 🙂

Lisa: toetudes allikatele olla Ballmeri tiraad Google teemal kõlanud umbes nii: F***ing Eric Schmidt is a f***ing p****. I’m going to f***ing bury that guy. I have done it before, I will do it again. I’m going to f****ing kill Google.“.

Tänapäevast…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *