The Guerrilla Guide to Interviewing

Tegeleme järjekordselt uute inimeste otsimisega. Tänamatu töö, peab mainima. Suurest CV-de kuhjast tuleb leida pärlid – kusjuures inimeste fantaasia tööletuleku soovide avaldamisel on piiramatu. Näiteks: kuulutuses otsime kogemustega programmerijaid, CV väidab inimest olevat töötanud müüjana ja turvanaisena (et mul midagi naisprogrammeerijate vastu oleks). Mingit vähimatki kogemust programmeerijana – aga ikka saadab CV???

Enne järjekordset vestluste vooru oli hea meelde tuletada neid põhimõtteid, mida töövestluste käigus meeles pidada. Joel on Software „The Guerrilla Guide to Interviewing“ oli on ja jääb neist parimaks:

„Our goal is to hire people with aptitude, not a particular skill set. Any skill set that people can bring to the job will be technologically obsolete in a couple of years, anyway, so it’s better to hire people that are going to be able to learn any new technology rather than people who happen to know SQL programming right this minute.“
Joel on Software

Given the circumstances oleme tegelikult hästi hakkama saanud – kaks uut inimest alustavad sel kuul 🙂

The Guerrilla Guide to Interviewing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *