Show must go on!

Stargate SG-1Stargate SG-1 seeria 9. hooaeg läheb peale pikemat vaheaega edasi 11. seeriaga 6. jaanuaril 2006. Ja mis veel rõõmustavam – ametlikult on kinnitatud, et ka 10. hooaeg on tulemas. Sama seis on ka SG-1 spin-off seeriaga Stargate Atlantis. Mõlema seriaali „ametlikuks maaletoojaks“ on siiani olnud Sci-Fi Channel. Kuigi ausalt öeldes on inglaste Sky One siiani uute seeriate näitamisega umbes nädal Sci-Fi’st ees olnud.

Et mis ma sellest nii kilkan? No siiani olen kõis seeriad läbi vaadanud ja mulle nad meeldivad. Mitte küll alati ja mitte kõik aga siiski. Miks meeldivad? No eks ikka selle pärast, et ilmselt kipun oma unelmates olema samasugune kolonel Jack „Silly Wiseguy“ O’Neill kes mängleva kergusega mistahes kosmilise probleemi lahendab ja lõdva randmega maailma päästab 🙂

Call me a dreamer…

Update: Stargate Atlantis 11. seeria on mingit Kanada TV-d pidi kohale ilmunud ja täitsa olemas.

Show must go on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *