Deception Point

Paar päeva hoidis mind enda kütkes Dan Brown’i järjekordne põnevik „Deception Point“.

Deception PointNASA on hädas sellega, et poliitilised jõud ähvardavad vähendada drastiliselt investeeringuid, räägitakse võimalusest lubada erafirmad kosmoseuuringute ja -investeeringute juurde. Võimulolev president jääb järjest enam ja enam alla võimulepürgiva senaator Sedgewick Sexton’i agresiivsetele sõnavõttudele NASA ümberstruktureerimise osas.
Ootamatult suunab president NRO agendi – ja samaaegselt Valge Maja julgeolekuanalüütiku ning senaator Sexton’i tütre – Rachel Sexton’i Arktikasse uurima NASA satelliidi poolt avastatud sügavale jäässe mattunud tundmatut objekti. Paistab, et NASA’le on antud uus võimalus ennast tõestada… Uurijate tiim – muuhulgas ka akadeemik Michael Tolland – aga avastab, et tegemist on pettusega laiaulatusliku.
Siit saabki alguse haarav põnevik milles on oma osa nii „läänetiiva“ poliitilistel mängudel, US Delta Force eriüksuslastel, teadusel ja armastusel.

Minule meeldis. Loen ilmselt teistki korda. Seda enam, et käesolevaga on saanud läbi ka viimane Dan Brown’i poolt kirjutatud avaldatud raamat.

Deception Point

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *