Palju häid mõtteid

„Don’t start a business if you can’t explain what pain it solves, for whom, and why your product will eliminate this pain, and how the customer will pay to solve this pain. The other day I went to a presentation of six high tech startups and not one of them had a clear idea for what pain they were proposing to solve.“
Joel Spolsky

Lihtne, kas pole? Leia mure mida inimeste jaoks lahendada ja nad tasuvad sulle selle eest tänu ja rahaga. Kui vähe neid ideid ja lahendusi tegelikult ellu jõuab on ise küsimus. Kui palju pannakse tuksi oskamatu müügitöö või küündimatu lahendusega.
Mis siis on ikkagi tähtsam – kas koguda kokku head tegijad ja loota, et tulevad ärevad ning rahakad pakkumised. Või mõelda auk maasse ja tulla välja „killer application“ ideega lootes, et selle peale tulevad ka head tegijad ja investeeringud?

Palju häid mõtteid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *