Do they look like they care?

Mitmendat-setmendat korda loen ma meie ühiskonnas tuntud ja tunnustatud inimeste arvamust meie praeguse poliitilise ja ametnike „eliidi“ suhet kunagisse Eestimaa Kommunistlikusse Parteisse. Mihkel Mutt ja Kaarel Tarand on ainult kaks näidet sellest.

Kas see nimetatud „eliiti“ kuidagi kõigutab? Hell no!
M.O.T.T.

P.S. Ajaloolise tõe huvides pean märkima, et kuulusin ELKNÜ ridadesse. Enne seda jõudsin veel olla oktoobrilaps ja pioneer. Enne kui mind parteisse hakati suruma avastati, et kuna olin jätnud üle aasta maksmata ELKNÜ liikmemaksu (kui ma ei eksi siis see oli miski 2 kopikat kuus or something) siis pole ma piisvalt „teadlik“ ja ei sobi eesrindliku noorena astuma EKP liikmeks. Ega ma suurt kurvastanud…

Do they look like they care?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *