Mõtetu melu

„Paratamatult tekib tunne, et valinud maskotiks selle sümpaatse looma, soovitab Tele2 lugeda aastaaruande tegelikku sõnumit ridade vahelt.“
EPLO – Tele2 aastaaruanne paneb mõtlema

Püüdsin tükk aega võlja mõelda mida nimelt selle artikliga öelda taheti. Vahest on ikka vähe ühe suurfirma aastaaruandest vaid kaanepilti vaadata ja selle peale „sügavaid ja mõtestatud“ analüüse kirjutada. Sedaviisi edasi „analüüsides“ jõuab sujuvalt ka lepatriinu elustiili EMT-ile pähemäärimiseni.

Kui neiu Mari oleks oma kodutöö teinud – näiteks küsinud kohaliku Tele2 inimeste käest järele, seda enam, et asub ju Tele2 suisa EPL-i kõrvalmajas – oleks ta ka teada saanud, et basseti tõugu koerad olid varalahkunud Jan Hugo Stenbeck’i lemmikkoerad. Jan Stenbeck omakorda oli aga peale kõige muu ka Tele2 asutaja ja pikaajaline juht. Ja et basseti tõugu koerte pilt on olnud traditsiooniliselt Tele2 aastaaruande disaini osaks juba aastaid – austusavaldusena Jan Hugo Stenbeck’ile…

Aga ilmselt oli seda kodutöö tegemist Marilt ja EPL-ilt liiga palju oodatud…

Mõtetu melu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *