Kaitstud

Kaitsud
"Eesti Kunstiakadeemia noore kunstniku preemia saaja valib välja spetsiaalselt selleks kokku kutsutud komisjon, kuhu sel aastal kuuluvad galerist ja kunstnik Elin Kard (komisjoni esinaine), kunstnik Andres Tolts, kunstiteadlane ja Artdepoo kuraator Rael Artel, kunstiteadlane ja Eesti Päevalehe kunstitoimetaja Ave Randviir ning kunstnik Neeme Külm.
/…/
Eesti Kunstiakadeemia noore kunstniku preemia nominentideks sel aastal nimetati Jaanika Okk graafika osakonnast, Edith Karlson skulptuuri osakonnast ja Katrin Rüütli maali osakonnast."

Minu Kati 🙂 Ja mind ei huvitagi kes selle preemia saab. Kati on ilma selletagi jõudnud sinna kuhu ta ei lootnud jõuda – EKA-sse maali õppima. Viinud vaatamata kõigele ellu oma unistused. Ja ma olen õnnelik sest tema on õnnelik. Nii lihtne see ongi.

Kaitstud

One thought on “Kaitstud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *