Seiklused pilvede kohal

Igatahes, mis kuradi ekstreemsport. Lennake AeroSvit lennufirma teenuseid kasutades ja teil ei jää enam mingit kuradi adrenaliini kusagile. Lisandub ainult empaatiavõimet.

Yak42 by DonbasAirAeroSvit nimelt hankis endale alltöövõtu korras lendama DonbasAir lennuki YAK 42, mis lasti tehasest välja nõks peale veeuputust. Igatahes nägi ta nii seest kui ka väljast täpselt nii välja. minu jaoks oli see uus versioon Nõukaaja YAK 40–st, millega sai kümneid kordi lennatud. Nii reisijatesalongis kui ka piletite puudumisel mõningase meelehea eest piloodikabiinis.

Õhkutõus ja maandumine nõuaksid omaette kirjeldust, milleks mul enam jõudu ei jätku. Teenindus oli tasemel, ca 1,5 tunnise lennu jooksul jagati välja üks (1) karamellkomm ja üks (1) klaas vett. Ülejäänud aeg vadistasid kaks pardateenindajat meie selja taga vulisevas ukraina keeles.

Selle foto tegemine tekitas momendiks elevuse teenindajate ja lähedal asuvate reisijate seas. Kõlasid miskid spekulatsioonid teemal James Bond ja spioon… Igatahes paluti mul mitte rohkem nii teha kuna see (mobiili fotoka välk siis) võivat tekitada reisijates paanikat.

Igatahes arvasid kohalikud, et meil vedas. Harilikult olla selle reisi peal AN 24 tüüpi lennuk. Ehk tagasiminnes ongi…

Kiievis aga esineb hetkel George Michael.

Seiklused pilvede kohal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *