Google varastab ideid?

Hiljuti avaldatud Google GPay patenditaotlus paistab olevat otse ja labaselt Eestis kasutusel oleva mobiilmakse/mobiilkonto teenusest maha kirjutatud. Ainukese erinevusena kirjeldatakse GPay puhul SMS sõnumite kasutamist, mobiilmakse kasutab aga IVR lahendust.

A computer-implemented method of effectuating a payment, comprising: receiving at a computer server system a text message from a payor containing a payment request comprising a payment amount sent by a payor device operating independently of the computer server system; debiting a payor account for an amount corresponding to the amount of the payment request; and crediting a payee account that is independent of the computer server system.

Mis järgmisena kopeeritakse? M-Parkimine? M-Piletid? M-Eesti?

Google varastab ideid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *