Pidupäevaline

Igatahes, esimesed õnnitlused hakkasid laekuma jub kesköö paiku. Eks nad suts segasid magamist aga olgu.

Tegelikult istun ma hoopiski Stuttgartis, Fraunhoferi instituudis ja kuulan tarkade meeste loenguid. Homme tuleb minu esinemine ja töötoad teemadel mille pärast meid siia ekspertideks kutsuti.

Nädala algus möödus Brüsseli ja Antverpeni vahel pendeldamise ja koosolekute õhkkonnas. Asi, mille pärast sai siia tuldud sai edukalt tehtud. Natuke närvikõdi tekitas üks naljavend, kes otsustas oma taskuvarga osavust minu peal kontrollida. Heameelega sai konstanteeritud, et endiselt on mul alles koordinatsioon ja kiirus. Minu rahakott jäi alles, taskuvaras näitas seejuures sprinteri kiirust ärajooksmisel.

Selleks korraks kõik. Side lõpp.

Pidupäevaline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *