Status update

Nonii, nii mõnigi reis tehtud, nii mõnigi sündmus toimunud – sestap ka pisuke ülevaade.

Türgi album

Esmalt, nädalajagu koolitusi ja puhkust Türgis. Asukohaks siis Mukarnase hotell umbes 30 km kaugusel Alanya linnast. Olime seal esimene grupp sel aastal ja loomulikult võeti meid vastu suure pauguga. Sõna otsese mõttes.

Kas asi oli nüüd selles, et olime esimene grupp või lihtsalt selles, et Türgi teenindajad on meeldivamad aga igatahes oli asi märksa mõnusam kui Egiptuses. Seal tundusime me kohalikke teenindajaid pigem segavat. Tõsi, kuna kogu hotelli teenindajate meeskond tundus olevat alles värvatud siis juhtus kõikvõimalikke tobedaid vahejuhtumeid. Vähemalt igav polnud.

Sõitsime Katiga pisut ka ringi, pigem küll seepärast, et Kati otsis kohalikke poode kust leida neid kummalisi pükse mida kohalikud naised kannavad. Minul möödus osa reisist koolituse, osa kogunenud väsimuse väljamagamise ja ülejäänu endale päiksepõletuse organiseerimise peale. Kaasavõetud rumm õnnestus eesmärgikohaselt ära kasutada alles eelviimasel õhtul.

Vist esimest korda oma elus olen formaalselt töötu. Kuigi mitte kindla sissetulekuta 😉 Firmadega, milledes olen tegev jätkub tööd piisavalt kuigi jah, formaalselt olen töötu. Järgmised paar nädalat olen jällegi lennus, esmalt paar päeva Brüsselis, sealt edasi Stuttgarti, Fraunhoferi instituudi korraldatud summitile kuhu meid paluti ekspertidena osalema.

Ah jaa, mäletate seda Hublot kellafirma ja tema karismaatilise juhi Jean-Claude Biver lugu millest hiljuti kirjutasin? Hiljuti ostis selle kellafirma LVMH Moet Henessy Lois Vuitton mis on maailma suurim luksuskaupade konglomeraate. Arvestades, et Hublot oli aastal 2004 (enne seda kui Jean-Claude selle juhiks sai) sisuliselt pankrotis siis pole hinnaks spekuleeritud ca 500 miljoni Šveitsi franki (ca 5 miljardit EEK) sugugi paha teenistus 4 tööaasta kohta. Ehk siis nagu Avo seda kommenteeris, “Ja näe öeldakse, et kiiresti saab rikkaks vaid internetiäris…”.

Niipalju siis uudiseid. Nägudeni.

Status update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *