Nii tore, nii tore… Eesti ametnik, the conclusion

Paar postitust tagasi sai natuke kirjeldatud auto tüübikinnituse lugu. Et mitte pikalt jaurata siis lühidalt – tüübikinnitus käes. Ametnikud tunnistasid, et ka nii saab. Valus ja uskumatu kogemus oli see igatahes, omal pole pikalt vaja olnud sarnaste ametnikega suhelda. Seda keerulisem on seda teha inimestel kel pole kas võimalust/aega/tahtmist kõike Ametnike poolt öeldut üle kontrollida.

Vaatame mida SOLVIT ametliku kaebuse peale arvab…

 

Kalju Rüütli

 

One thought on “Nii tore, nii tore… Eesti ametnik, the conclusion

  1. Õnnitlused 🙂
    Loodetavasti olid neil joukakkudel vähemalt tuju rikutud, kui sulle pikkade hammastega tüübikinnituse kätte pidid andma. Endal oli suht sarnane kogemus tüübikinnituse asjus ühe teise Eesti ametiasutusega. Lõpp kah õnnelik, nagu sulgi.

Comments are closed.