Karmid naised

Eilne päev möödus off-road võistluse tähe all. Toimus “Naiste Kapp 2009” I etapp “Naised Metsa 2009“. Kati piloodiks, mina kaardlugejaks/vintsimeheks. Meile tegi asja eriti huvitavaks see pisiasi, et Kati on oma elu jooksul roolis istunud vast ehk 10 tundi ja sedagi autokooli sõiduõppes. Kuivõrd Katil veel lube pole siis varustasime ennast seaduste kohaselt juhendaja lubadega ning autokooli loaga.

Naised Metsa 2009 Naised Metsa 2009 - © TiX Naised Metsa 2009 - © TiX

Igatahes, 23 punktist võtsime 20. 5 tundi, 3 vintsimist ja paar edukat puusse sõitmist hiljem pühitsesime austava 7 koha saavutamist. Mis sest, et 7 osalejast. Sest olgem aus, Land Rover Defenderi juhtimine off-road versioonis erineb tugevasti autokooli platsisõidust.

Karmid naised

2 thoughts on “Karmid naised

  1. Anna T. says:

    näedsa, me ise kohale ei jõudnudki, aga kuuldatavasti oli seal äge =)

    ja tubli autojuht muidugi ka 🙂

  2. Palju Õnne Katile ja kaardilugejale muidugi ka! 🙂
    Pildi peal näeb Kati küll selline välja, nagu oleks pool elu autoroolis veetnud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *