4 thoughts on “m-Parkimine. Parkimismajas?

  1. Jumala äge asi! No isegi see on täna progress, kui on automaat, millega saad maksta. Ikkagi on tobe mingi 10 EEK maksta kaardiga (kui sularahaga pipardab või pole sobivat kupüüri) ja seal siblida. Aga paku seda lahendust parkimismaja omanikele, nt Rävala parkla ja Ühisteenused – seal muidugi peaks kuidagi arvestada saama ka Kaubamaja tshekki, et tund tasuta saada (no need võivad ka automaadis omi asju klaarida). Samuti Jõe tänava parkimismaja jt kesklinna omad.
    Lisaks tundub, et sedasi saab nt kliendi või partneri parkimise kenasti muretult ja mugavalt kinni maksta, kui selleks peaks vajadus tekkima.

  2. Kristjan says:

    Kalju, kas on ideid käinud läbi ühendada parkimine GPS põhjal auto asukoha määramisega ja automaatselt parkimistsooni mappimisega. Puhkuse ajal autoga trippides tundub jubedalt totter aru saada, et mis linna mis tsoonis parajasti viibin. Telefonis on olemas GPS, millega määraksin minu asukoha (= auto asukoht) ja edasi juba “pargi automaatselt” olekski piisav.

    1. Oleme ja lisaks ka sarnase lahenduse valmiski teinud. Rakendus aga kipub pigem bürokraatlike takistuse taha jääma. No näiteks ei suuda (telefoni)GPS määrata asukohta piisava täpsusega, et eristada parkimistsoonide piirile pargitud autosid. Kuna aga tsoonide omanikud on erinevad siis ei taha kumbki oma osast loobuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *