Rõõmu igasse päeva…

Ohjah, pikk vahe on tulnud siia kirjutamisse. Ju siis oli rohkem tegevust mujal. Aga hakkame seda parandama.

Viimastel päevadel on mul olnud kummalisi kokkupuuted nii riigi kui ka erasektori võimekusega.

Üks tähtis dokument on uuendamisel. Taotluse politseisse andsin 28. mail. 7. juunil oli uuendatud dokument eesti.ee andmetel väljastatud ja sellega seoses tühistatud eelnev dokument. Et siis sellest kuupäevast võiks politsei mu käed raudu panna kui juhtuvad vastavas situatsioonis kontrollima.
14. juunil võtsin politseiga ühendust, et teada saada kuna uus dokument Rapla politseisse jõuab. 19. juunil oli vastuseks. Pakkumisele, et võin sellele ise Paide politseisse järgi tulla vastas lubade osakonna spetsialist, et ei saa, dokument on Paides juba üle antud kullerile.

Vahemaa Paide ja Rapla vahel on umbes 60 km. Oletades, et kuller puhkab nädalavahetusel on selle “kulleri” liikumiskiirus umbes 15 km/päevas. Huvitav, kes on politsei kulleriteenuse pakkuja? Noh, et helistaks neile ja paluks, et nad 15 km/päevas liikudes ennast ära ei katkesta.

P.S. Tegemist on ühe ja sama Lääne Prefektuuri haldusalas toimuvaga.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.

Sai siin asju ostetud.

Üks nendest asjadest peaks kohale jõudma Saksamaalt. Ja usu või mitte – kahe päevaga Saksamaalt Eestis. Itella peaks selle DHL-i saadetise minuni tooma. Itella tracking andis üleeile teada, et neil on “häired postiveos, kahjuks võib kättetoimetamine lükkuda edasi“. Täna s.o. reede hommikul, et “saadetis on kättetoimetamisel. Saadetis on autoga teel saaja juurde“. Täna õhtuks sain ma teada, et “Saadetist on vedajalt vastu võetud.
Tegemist on transpordimärgiga, mis tähendab, et saadetise kättetoimetamine on pooleli. Saadetist ei ole veel üle antud”.

Elik siis DHL lääne-Euroopas liigutab asju kiirusega ca 1000 km/päevas. Eesti DHL teenuse pakkuja Itella ei suuda 2 päevaga 50 km liigutada.

Nojah. Eks ta ole.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.

Eile istusin pikemalt ühel koosolekul. Keset koosolekut tuli sõnum naiselt.

Kapsasupp tuli oivaline aga sul ei ole viina 🙁

Damn! That made my day. She is a keeper 🙂

Rõõmu igasse päeva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *